AntiAlcool plant

28,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

 

Descriere: Antialcool este un tratament naturist care administrat in cure de lunga durata are rolul de a degusta alcoolici de bautura, astfel se obtine scaderea progresiva a consumului de bauturi alcoolice,dar totodata se imbunatateste starea generala.
 
 

Compozitie: Extracte vegetale lichide din radacina de asarum europaeum (piperul lupului); fructe de capsicum annuum (ardei iute); planta de phytolacca decandra (carmaz). Contine alcool etilic de cereale 50% volum.

Efecte:  Antialcool este un remediu naturist care  are rolul de a provoca desgustul de tutun si bauturi alcoolice. Caladium trateaza simptomele caracteristice abuzului de tutun:tusea si presiunea toracica, tulburarile digestive, starea de slabiciune, migrenele si ametelile.

Administrare: 5-10 picaturi , pana la 40 de picaturi de 3 ori pe zi, diluate in jumatate de pahar de apa sau administrat in bautara: 10 pana la 40 de picasturi la 1 litru de vin; 20 pana la 80 de picaturi la 0.5 litri de tarie. Curele sunt de durata diferita, de la caz la caz, intre 1 si 3 luni. Dozele se stabilesc prin tatonare in functie de gradul de dependenta. A se agita inainte de administrare.

Prezentare: sticla a 30 de ml.

Producator: Plant Extract

 

  

Detalii

Produse recomandate