Alergy Stem

58,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Alergy,Stem,stimuleaza productia de celule stem adulte,moduleaza,reactia sistemului imunitar,depurativ,antioxidant,antiinflamator,stimuleaza refacerea tesutului colagenos,stimuleaza refacerea celulelor nervoase. E vremea sa lupti cu alergiile ... si poti face acest lucru in mod natural, cu ajutorul Alectra- spray pulverizator. Simptomele alergice variaza de la o persoana la alta, ca intensitate si ca numar.Cele mai frecvente manifestari sunt secreaiile nazale apoase sau nas infundat, strănuturi repetate,mâncărimi la nivelul nasului, ochilor, cerului gurii sau gâtului,uneori însoţite de senzaţie de usturime sau durere.Cu o compozitie pe baza de plante, extract de lemn-dulce( cultura ecologica)Trei-frati-patati sialga Afa,Alergy Stem se foloseste foarte usor si iti va fi de real folos atunci cand manifestrile alergice nu iti dau pace.Studiile au confirmat eficacitatea utilizarii acestui preparat în ameliorarea simptomelor alergice, reumatologice,dermatologice,ORL si în afectiuni bronhopulmonare.Alga Afa,celulele stem si tuf zeolitic considerat unul dintre cele mai valoroase minerale din lume si este folosită de peste 2000 de ani în medicina traditionala chineza.Efectele terapeutice le are radacina. Prin compozitia sa,Alergy Stem are efect de cortizon natural, fără reacţii secundare, este imunostimulator, antialergic, antioxidant,depurativ,

Compozitie: Extract hidroalcoolic din radacini de lemn-dulce-62,5 mg;Extract din parti aeriene de Trei-frati-patati-62,5;pulbere de alga Afa-62,5 mg;pulbere di Tuf Zeolitic mineralizat-18,75mg,pulbere de spirulina-12,50 mg,pulbere de chlorella-12,50 mg.

Contraindicatii:Edeme cardio-renale;ciroza hepatica decompensata,colesteza.A nu se administra concomitent cu antiinflamatoare non-steroidice,medicatie antihipertensiva,diuretice.

Actiune:Alergy Stem stimuleaza productia de celule stem adulte,moduleaza,reactia sistemului imunitar,depurativ,antioxidant,antiinflamator,stimuleaza refacerea tesutului colagenos,stimuleaza refacerea celulelor nervoase.

Mod de administrare:1 capsula de 3 ori pe zi.

Mod de prezentare:flacon 70 capsule.

Producator: Herbagetica.

Detalii

Categorii
Brand

Produse recomandate