Activa solutie pentru puncte negre si acnee,Favisan

Laboratoarele Favisan
10,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Favisan

Descriere

Decriere: Activa FVS solutie este un remediu naturist pentru tratamente puncte negre si tratamente acnee cu tea tree bio, propolis, nuca si musetel.

Compozitie: Alcoholum, chamomillae herba, glycerolum, juglandis folium, propolis, antiinflamator. Contine 90% vol. alcool.

Efecte: Activa FVS este un tratament naturist care asigura o curatire blanda, elimina punctele negre.

Recomandari: Activa FVS este un remediu naturist folosit pentru tratarea punctelor negre, acneei, micozelor.

Mod de folosire: Tamponati sau badijonati zona afectata, o data pe zi, cu vata inmuiata in solutie. Dupa 8-10 zile, punctele negre se elimina printr-o simpla spalare cu tarate.

Prezentare: Flacon 30 de ml.  

Siati ca :  Virginia Faur a lucrat 24 de ani în cercetare şi a obţinut 106 brevete de inventator, majoritatea în domeniul medicamentului.În anul 1988, a fost cotată a treia femeie-inventator din lume, având în faţă două japoneze.Între 1991 şi 1994 a participat la congrese în S.U.A şi Germania, a prezentat câteva realizări proprii, fiind distinsã cu trei titluri de doctor: în medicină naturală, fitoterapie şi holistică.În anul 1991 a înfiinţat Laboratoarele FAVISAN. A omologat peste 500 de preparate din plante (ceaiuri, siropuri, sucuri, tincturi, pulberi de plante în capsule, cosmetice naturale) şi peste 100 de programe de sănătate, ca de pildă: slăbit, acnee, parodontoză, varice, hemoroizi, cataractă, ciroză hepatică, psoriazis, diabet, litiaze biliare şi renale, reumatism, arterită, astm bronşic, leucemie, cancer.  D-na doctor Virginia Faur a gandit o schema de tratament cu rezultate benefice pentru acnee:

Uz intern: Favicomplex P (2/3/1): 40 ml, de 1-3 ori pe zi.Tinctură de trei fraţi pătaţi: 20-40 de picături, de 3 ori pe zi.Brustur (capsule): 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.

Uz extern:Loţiune pentru spălare şi tonifiere (genţiană şi zinc) 2 în 1.Gel hidratant pentru coşuri (genţiană şi zinc):.Demachiant purificator.ACTIVA – soluţie pentru puncte negre.VIRGINIA – cremă uscată cu vitamina A şi E.Favi beauty (mască de frumuseţe cu argilă).Tinctură de răşină de brad: 1-2 pic., se ung coşurile de 2-3 ori/zi.