5-HTP plus

Alevia S.R.L.
120,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Alevia S.R.L.

Descriere

Descriere:5HTP plus este un remediu naturist pentru liniștirea sistemului nervos, inducerea confortului psihic și hrănirea fibrei nervoase. 5-HTP este un aminoacid precursor al serotoninei, numită „substanţa fericirii” întrucât este responsabilă de starea de bine psihic. De aceea, 5-HTP este cel mai puternic antidepresiv natural. Alevia folosește 5-HTP natural, extras din planta Griffonia. Induce calm,relaxare și poftă de viaţă. Stimulează memoria și reglează apetitul alimentar. Lipsa serotoninei poate sta la baza depresiilor, a stărilor anxioase și a tulburărilor somnului. Valeriana și passiflora sunt plantele esenţiale pentru liniștire și calmare. Sunt eficiente ca anxiolitic, sedativ ușor și calmant. Magneziul și vitamina B6 întăresc și hrănesc nervii, calmând terminaţiile nervoase stresate, hiperactive.

Compozitie:5-HTP 210mg (700mg Griffonia simplicifolia 30% L-5-HTP) Valeriană 200 mg (Valeriana officinalis 0,8% acid valerenic) Passiflora 200mg (Passiflora incarnata 4% flavonoide) Magneziu 150mg (citrat de magneziu) Vitamina B6 4,2mg.

Actiune:5HTP plus se poate utiliza ca tratament naturist deoarece induce o stare de calm și relaxare; confort psihic și echilibru;atenuează nervozitatea, anxietatea, agitaţia, depresia, emotivitatea, atacul de panică, astenia;efect benefic în insomnie; uşor sedativ;efect benefic în: migrene, dificultăţi de concentrare,pesimism,cefalee, anorexie, ejaculare precoce, dependenţă de alcool, droguri, ţigări;efect benefic în hipertensiune arterială și palpitaţii cardiace; în reducerea durerilor cronice de cap;efect benefic în curele de slăbire datorită reglării apetitului;ameliorează simptomele fibromialgiei.

Mod de administrare:Câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, dimineaţa, la prânz şi seara, preferabil pe stomacul gol, sau la recomandarea medicului.

Prezentare:90 comprimate.

Producator: Alevia

Despre Magneziu. Magneziul este un mineral indispensabil vietii celulelor, aproximativ jumatate din continutul de magneziu din organism fiind localizat in interiorul celulelor din componenta tesuturilor si organelor. Restul se regaseste la nivelul tesutului osos, in combinatie cu calciul si fosforul. Magneziul mentine normala functia musculara si nervoasa, mentine ritmul cardiac in limite fiziologice si favorizeaza dezvoltarea unor oase puternice. Este de asemenea implicat in metabolismul energetic (participa la transformarea zaharului din sange in energie) si in sinteza proteinelor. Vitamina B6 joaca un rol important in desfasurarea normala a numeroase procese fiziologice, iar asocierea cu magneziu este benefica deoarece vitamina B6 favorizeaza absorbtia si mentinerea magneziului in organism. Efectele carentei de magneziu: pe musculatura striata: ticuri, crampe, tensiune si oboseala musculara, dureri de spate, de ceafa, oftat des; pe musculatura neteda: constipatie, spasme urinare, crampe menstruale; pe sistemul nervos central: insomnie, anxietate, hiperactivitate, neliniste, atacuri de panica, agorafobie (frica de spatii deschise), iritabilitate premenstruala, sensibilitate la zgomote puternice; pe sistemul nervos periferic: amorteli, furnicaturi si alte senzatii anormale; pe sistemul cardiovascular: palpitatii, aritmii, angina consecutiva spasmului coronar, hipertensiune arteriala, prolaps de valva mitrala. Alte simptome generale includ: pofta pentru alimente sarate, pofta sau dimpotriva intoleranta pentru carbohidrati (in special ciocolata), fragilitatea parului si a unghiilor. Deficitul de magneziu nu presupune aparitia tuturor acestor manifestari, dar multe dintre ele apar de obicei impreuna. 

Despre Vitamina B6. Vitamina B6 are un rol important in formarea hemoglobinei, in metabolismul aminoacizilor, proteinelor, glucidelor si lipidelor (indeosebi al acizilor grasi esentiali), fiind si stimulent muscular; are influenta benefica asupra pielii, precum si in procesul de crestere. De asemenea, piridoxina intervine in mod esential in : buna functionare a sistemului nervos, a maduvei osoase ; producerea de globule rotii si de anticorpi; controlarea echilibrului sodiului si al potasiului, al sistemului muscular si osos; metabolismul colesterolului. impiedicand depunerea acestuia pe peretii interiori ai arterelor (ateroscleroza); crestere si reproducere. Hipovitaminoza B6 apare rar si duce la diferite tulburari nervoase (iritabilitate, labilitate psihica, slabiciune generala, greutate la mers ), precum si la aparitia unor boli de piele, la incaruntirea prematura si caderea parului, furnicaturi si amortirea extremelor, dureri abdominale, scaderea capacitatii organismului de a se apara in caz de infectii etc. Deficitul organismului in vitamina B6 apare in dietele cu proteine in exces, in tulburarile de absorbtie, in intoxicatiile cronice cu alcool, hipertensiune arteriala si infarct de miocard, cand se abuzeaza de antibiotice administrate pe cale bucala si in cazul supradozelor de vitamina E si colina. Prevenirea instalarii hipovitaminozei se face prin adoptarea unui regim alimentar echilibrat, care, la nevoie, poate fi completat cu suplimente nutritive.

Produse recomandate