Informaţii
 
Categorii
 
Producători
 
Coş cumpărături
0 obiecte
 
Search
>> Advanced Search
 
Recomandări
Pufulita capsule Pufulita capsule
12,50 Lei  
4 out of 5 Stars!
Zeolit 250 capsule Zeolit 250 capsule
72,50 Lei  
5 out of 5 Stars!
AFA STEM AFA STEM
148,00 Lei  
5 out of 5 Stars!
Astha 15 Astha 15
34,50 Lei  
5 out of 5 Stars!
Ceai antiadipos cu ginseng Ceai antiadipos cu ginseng
10,50 Lei  
5 out of 5 Stars!
Bitter Bano 500ml Bitter Bano 500ml
93,00 Lei  
5 out of 5 Stars!
 
Cele mai vândute
 

Ulei de macadamia

Ulei de macadamia
Click to enlarge
Preţ: 13,00 Lei
Availability: În Stoc
Cod produs: 001
Average Rating: Not Rated

Descriere: Uleiul de macadamia, obtinut prin presarea nucilor de macadamia este bogat in acid oleic, acid palmitoleic, acid linoleic, acid linolenic. De asemenea acesta contine un acid foarte rar: acidul palmitoleic(16.0-24.0%) care fiind asemanator sebumului uman, patrunde imediat in piele.

Compozitie: ulei de macadamia 100%natural.

Recomandari: Uleiul de macadamia este în special recomandat pielii fragile, în tratamentul vergeturilor, cicatricilor şi a ţesutului cutanat deteriorat, pentru tenul dezechilibrat. Este un remediu naturist cu efect nutritiv şi acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii pielii. Este foarte emolient, hidratant, antirid şi cu o acţiune reparatorie, este bogat în vitaminele A1, B1, B2 şi minerale, antioxidanţi, combate radicalii liberi, protejează celulele, le hrăneşte având o capacitate mare de regenerare; are proprietatea de a vindeca răni minore de suprafaţă ale pielii, arsurile solare, putand fi utilizat ca mască în cazul părului fragil şi îngrijire intensivă pentru mâini uscate. Uleiul din nuci de macadamia este ideal pentru masaj corporal sau facial, având consistenţa asemănătoare cu sebumul uman, se absoarbe foarte rapid în piele lăsând-o fină şi catifelată. A se utiliza de câte ori este necesar. În uz intern este indicat pentru prevenirea bolilor cardio-vasculare. Foarte utilizat în diverse reţete de salate, dulciuri şi semipreparate culinare datorită aromei deosebite.

Mod de utilizare: Extern: pielea trebuie curatata riguros cu apa calduta-principiile active sunt absorbite mai bine de pielea incalzita; nu stergeti apa de pe piele! Toate uleiurile se absorb mai bine astfel, cand pielea este umeda-in felul acesta ne asiguram ca hidratarea este optima, si nici nu raman urme grase. Puneti doar cateva picaturi si masati riguros-in felul acesta se stimuleaza si eliminarea toxinelor din tesuturi. Intern: 5-10 picaturi.

Mod de prezentare: 50 ml.

Producator: Hungaronatura.

Stiati ca: Arborii de macadamia, cu frunzișul lor veșnic verde, înveșmântează coastele estice, subtropicale din Australia. Două dintre cele nouă specii produc fructe comestibile. Ocrotite de un înveliș verde fibros, nucile macadamia sunt sferice, de marimea unei biluțe și au o coajă maronie în interiorul căreia se află miezul alb-crem.

Uleiul de macadamia, obtinut din fructele arborelui originar din Australia, este recomandat pentru folosirea zilnica in hidratarea tenului si a parului.

Uleiul este obtinut prin presarea la rece a nucilor, patrunde rapid in piele, intrucat se aseamana in compozitie cu sebumul pielii. Popularitatea uleiului de nuci de macadamia provine din faptul ca are cea mai mare cantitate de acizi grasi mononesaturati dintre toate uleiurile presate la rece folosite in cosmetica.

Uleiul de macadamia este folosit si ca ulei de masaj, fiind apreciat pentru mirosul si textura lui lejera. Totusi sunt persoane care nu prea tolereaza acest miros, gasindu-l prea persistent. Alte ultilizari ale lui sunt sub forma de masca capilara deoarece aduce multe beneficii parului uscat, cret sau casant. El poate fi aplicat si direct pe piele, ca ulei de corp, hidratand-o si facand-o moale si catifelata. De asemenea, datorita gradului sau mare de penetrabilitate, intra complet in piele si nu lasa urme grase la suprafata ei. Uleiul de macadamia este deci un emolient excelent, deosebit de bun pentru tenul uscat si matur, dar si hidratant pentru toate tipurile de piele.

Uleiul de macadamia are o actiune de filtru solar, protejand culoarea parului si micsorand agresivitatea razelor asupra podoabei capilare. El hraneste parul, il face stralucitor si cret, fiind un ingredient excelent pentru produsele solare pentru ingrijirea scalpului. Este excelent sa iti ungi parul cu el seara si sa il lasi sa actioneze pe toata durata noptii. Dimineata spala-l si samponeaza-l de 2 ori si vei avea un par luminos, placut la atingere si mai putin uscat. Aplica acest tratament o data pe saptamana.
Pe langa toate aceste proprietati, uleiul de macadamia favorizeaza microcirculatia si dreneaza sistemul limfatic. Fiind recomandat in tratarea cuperozei, dar si a varicelor si senzatiei de picioare dureroase. Avand proprietati cicatrizante, trateaza pielea iritata, cicatricile, zgarieturile, dar si pielea sensibila si agresata.

Spune-ţi opinia
Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:

There are no additional images for this product.